The Ultimate Guide To iş ayakkabısı mekap

Wiki Article

Ergonomik Tasarım: Ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmış iş güvenliği ve sağlığı ayakkabıları, uzun çalışma saatleri boyunca konforu maksimize eder.

Bu yorumları dikkate alarak çelik burunlu iş ayakkabısı tavsiye yazılarında dikkat çekilen alternatifleri değerlendirebilirsiniz. Unisex kullanıma uygun çelik burunlu iş ayakkabısı da measurement sunulduğu için kadınların ve erkeklerin giyebileceği işçi ekipmanları arasından seçim yapabilmeniz mümkün hale gelir.

Enerji Emici Topuk: Ayakkabının topuk kısmında enerji emici bir özellik bulunur, bu sayede darbe etkileri azalır ve uzun süreli kullanımlarda konfor sağlanır.

Beden 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor two'ci Ayakkabıda Ekstra 300 Tl indirim one Adet

İş ayakkabılarında bir diğer sorunda ayakkabıların standard ayakkabılara göre oldukça ağır olmaları. Bu konuda bir iyileştirme yapılamaz mi?

Uyarı ilevhaları ihtiyaçlarınız için sitemizde bulunan uyarı levhalarını ve iş güvenliği ikaz levhalarını inceleyebilirsiniz. System üzerinden ihtiyacınıza yönelik bulamadığınız uyarı tabelalarını WhatsApp numrasından bize ileterek iş ayakkabısı yazlık istediğiniz uyarı levhalarını özel olarak talep edebilirsiniz.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

İşte sizi rahatlığıyla ve diğer kriterleriyle iş ayakkabısı tabanlık aldığınıza memnun edecek en iyi iş ayakkabısı markaları

Sosyal ayakkabi schecter medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Beden 36Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 37Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 38Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 39Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 40Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 41Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 42Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 43Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 44Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 45Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 46Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 47Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor 48Varyasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Aynı zamanda bu hafif yapı, ayakkabıyı daha konforlu hale getirerek, kullanıcıların hareket kabiliyetini artırır. Ayaklarınızı koruma altına alan bu hafif yapı, steel ayakkabılara kıyasla daha rahat bir kullanım sunar.

Hele bir de çalışma ortamınızda uzun süreayakta kalmak zorundaysanız durum daha da dikkate değer. Hal böyle olunca ayaklarınız için gereken rahatlığı ve konforu en iyi şekilde sağlamanız gerekmektedir.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Bu modeller, ayakları doğru şekilde destekleyerek yorgunluğu azaltır ve ayağın doğal şeklini korur. Bu sayede, uzun süreli çalışmalarda bile ayakların rahat etmesini sağlar.

Report this wiki page